Το σχολείο

Κέντρο ξένων γλωσσών
Παύλα ενότητας

Η συνέπεια, το αίσθημα ευθύνης, το υψηλό επίπεδο εκπαιδευτικού ήθους, η αναζήτηση του πρωτοποριακού και η αγάπη για το παιδί είναι τα χαρακτηριστικά μας! Έχουμε την γνώση και τον τρόπο να καθοδηγήσουμε τους μαθητές μας στην ουσιαστική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας

Παύλα ενότητας

Προσφέρουμε εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά με συνεχή συνεργασία γονέων και εκπαιδευτικών.

Παύλα ενότητας

Ο συνδυασμός του έμπειρου και άριστα καταρτισμένου προσωπικού μας με τις σύγχρονες πολυμεσικές εκπαιδευτικές εφαρμογές εγγυάται την επιτυχημένη πορεία των μαθητών μας!

Παύλα ενότητας

Μετά από τόσα χρόνια προσφοράς στην Ξενόγλωσση Εκπαίδευση, δεν είναι τυχαίο ότι τόσοι πολλοί γονείς μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους!

Οι εγκαταστάσεις μας

Επισκεφθείτε μας στη Θερμοπυλών 29, στο Πάρκο Κρήτης Θεσσαλονίκης.

The english language experts

Γιατί το κέντρο ξένων γλωσσών

Γιατί να επιλέξετε το κέντρο μας;

Έχουμε την γνώση και τον τρόπο να καθοδηγήσουμε τους μαθητές μας στην ουσιαστική εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας.
Η συνέπεια, το αίσθημα ευθύνης, η άριστη οργάνωση, η αναζήτηση του πρωτοποριακού και η αγάπη για το παιδί είναι τα χαρακτηριστικά μας!
Εκπαίδευση προσαρμοσμένη στις ανάγκες και στις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή μας ξεχωριστά καθώς και συνεχής συνεργασία γονέων - εκπαιδευτικών!
Κάθε μαθητής είναι πρωταγωνιστής στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών μας!
Quizzes - Quizlets, Wordwall Games Τα παιδιά χρειάζεται να νιώθουνε ότι η εργασία τους ελέγχεται και η προσπάθειά τους αναγνωρίζεται. Αυτό τους δίνει κίνητρο να συνεχίζουν την προσπάθεια.
Καινοτόμες δράσεις όπως Projects, Drama in class ( Θεατρικές Παραστάσεις),Pair Work activities and Games in class ζωντανεύουν το μάθημα και κάνουν πιο δημιουργική την ενασχόληση με τη γλώσσα.
Συντόμευση χρόνου σπουδών!
Συνδυασμός πολυετούς πολύτιμης εμπειρίας από άριστα καταρτισμένο προσωπικό και σύγχρονοι μέθοδοι διδασκαλίας!
Εξετάσεις Προσομοίωσης ( Προφορικές και Γραπτές) για όλα τα πτυχία- Mock Tests
Ενισχυτική Διδασκαλία: Φροντίζουμε και καλύπτουμε τα τυχόν κενά και τις αδυναμίες των μαθητών και μαθητριών μας!

Βιωματική μάθηση μέσα από θεατρικές παραστάσεις pair work activities και παιχνίδια στην τάξη.

Φιλοσοφία